fbpx

Een webshop die focust op slechts één product.

Om Carfreshfresh snel op weg te helpen was het belangrijk om zo snel mogelijk een solide gebruiksvriendelijke webshop online te hebben. Hierbij diende we rekening te houden met een slimme oplossing voor het verkopen van één enkel product.

Kwaliteit gaat bij ons bedrijf altijd boven kwantiteit. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet door kunnen pakken. Integendeel. We hebben binnen 8 weken een volledige webshop ontworpen, ontwikkeld en live gezet. Klant blij, wij blij!

“Hoe lanceer je een uniek product met een landelijke doelgroep in een compleet nieuwe productcategorie? Met een gebruiksvriendelijke website en een slimme online marketingstrategie, waar niemand meer omheen kan!”

Erik Minkels
Online marketeer - Digitale Bazen

Even Googlen en tada… gevonden!

Zo simpel is het natuurlijk niet. De uitdaging voor Carfreshfresh is het goed vindbaar maken van een merk (en product) dat nog niet bestaat.

Hiervoor zijn verschillende activiteiten in gang gezet om zo goed mogelijk te scoren binnen Google. Van het optimaliseren van het organisch verkeer via SEO tot adverteren met Google Ads.

Ook online marketing inzetten?

Een mooie uitspraak waar we trots op zijn.

“De Digitale Bazen hebben het in een korte tijd mogelijk gemaakt om een mooie en goed werkende webshop voor ons neer te zetten. Wij zijn hier super blij mee en blijven graag verder met ze samenwerken.”

Lisalotte Görs (Carfreshfresh)
Marketing & communicatie

Ook met ons samenwerken?