In slechts 3 stappen
een gloednieuw toernooi

Slechts een aantal gegevens invoeren, enkele klikken op de knop en klaar is het toernooi. Voor de organisator makkelijk en efficiënt te gebruiken. Van het beheren van teams tot het invoeren van uitslagen. Alles zit erin!

Ook aan de toernooibezoeker is gedacht in de vorm van een toegankelijke app. Hiermee kan makkelijk worden gekeken naar aankomende wedstrijden, actuele standen & inzicht in het toernooi. Oohja: en hij is makkelijk te bereiken via de browser, dus geen nood om een app te installeren via de app store. Hoe handig is dat!

Slimmer organiseren
met een nieuwe tool

Geen excel sheets meer met veel handmatige aanpassingen. Maar gewoon zoals het hoort anno 2022: met één druk op de knop binnen 5 minuten een compleet, passend schema in elkaar zetten. Daar worden wij blij van. En onze klant ook.

Ontdek onze weboplossingen

De behoefte van deze klant was heel duidelijk: minder handelingen in aanloop naar een nieuw toernooi. Het is heel tof, om vanuit dit idee een volwaardig platform te hebben neergezet. Daar is vertrouwen voor nodig en wij zijn heel blij dat we dat hebben gekregen.

Rob
Founder & designbaas
Rob
Rob

Beheer je toernooi met gemak vanuit één plek

Hoe fijn is het om alle scheidsrechterskaarten met één klik op de knop te kunnen downloaden, makkelijk standen bij te kunnen werken en volledige controle te hebben op je toernooi. Met de oplossing voor Tournamate is dit mogelijk. Hoe kunnen we jou helpen met een digitale oplossing op maat?

Neem contact op