Samen werken en samenwerken.
Wereldwijd is dit nu mogelijk voor Five Guys.

Geen enkel drukwerk gaat de deur meer uit in een verkeerde kleur of lettertype. Dankzij het printportaal kan elke restaurantmanager gemakkelijk zijn drukwerk bestellen. Dat niet alleen. De drukwerkbestanden worden ook meteen doorgezet naar de juiste drukker. Super!

“Snelheid is belangrijk. Een goed werkend platform is belangrijker. Ontwikkelen en onderhoud is voor ons de gouden combinatie.”

Bart van Lier
Digitale designer - Digitale Bazen

Alles beheren vanuit één plek. Wel zo makkelijk!

Om alles beschikbaar te maken voor de verschillende restaurant managers wereldwijd is het cruciaal om het beheren van drukwerk zo makkelijk mogelijk te maken. Geen probleem. Regelen we bij Digitale Bazen.

Daag mijn bedrijf uit

Weg met de rompslomp door een efficiënte tool

De beheerder kan in zijn eigen dashboard restaurants, bestanden en gebruikers beheren. Is er goedkeuring nodig vanuit de head of marketing voordat de bestelling door kan naar de drukker? Dan kan dat makkelijk aan of uit worden gezet.

De kracht van samenwerken met onze partners

“De snelheid waarmee deze oplossing is ontwikkeld, is echt vernieuwend. Naast snelheid, leverden Digitale Bazen een goed werkend platform aan, waarbij het onderhoud nog steeds onder hun aandacht is. Doorontwikkelingen vinden zo gemakkelijk plaats.”

Jeroen Kossen (Kossen Producties)
Eigenaar

Neem contact met ons op