fbpx

Starten met
de juiste fundering

Groots denken mag, je dromen verwezenlijken is een must, maar laten we klein starten. Vanuit daar kun je groeien en je merk verder uitbouwen. Een strategie die naadloos aansluit is hiervoor essentieel. De juiste keuzes maken zijn de sleutel tot succes. Aan de slag zonder strategie is als een huis zonder fundering. Het blijft een tijdje staan, maar naar verloop van tijd zakt het als pudding in elkaar.

Om mee te kunnen blijven doen moet je koers durven bepalen. De wereld is continu in verandering, zeker online. Nieuwe technieken, verrassende manieren om je doelgroep te bereiken en concurrent die op de loer liggen. Om met je hoofd boven het maaiveld uit te blijven steken dien je als merk flexibel te zijn. Meebewegen en veranderen waar anderen stoppen. Digitale Bazen is jouw creatieve partner. Niet voor even, maar voor langere termijn. Onvoorwaardelijke liefde om zo tot het beste resultaat te komen.

Neem contact op
Ontdeksessie

Strategisch plan

Een ontdeksessie bij Digitale Bazen is hetzelfde als even gezellig een pilsje drinken met je beste vrienden. We zien het als dé perfecte aftrap van een nieuw project. Een volledig nieuw merk op de kaart zetten, het optimaliseren van bestaande software of het opzetten van een creatieve campagne. Kom maar door.

Wij zorgen dat jij naar huis gaat met een helder beeld van de strategie van jouw merk. Daar gaan we voor zorgen. Beloofd. Vanuit daar kun je doorpakken om ervoor te zorgen dat jouw merk naar een volgend niveau wordt getild. Let’s go!

Bekijk hoe we dat doen
Uniek en eigentijds

Merkpositionering

Opvallen doe je niet zomaar. Dat moge duidelijk zijn. Merken die zich herkenbaar, consistent en authentiek positioneren zijn succesvoller. Inspelen op emotie en zorgen dat je merk de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep. Dat gaat dus niet alleen over functioneel (bijvoorbeeld prijs en service), maar juist ook over een diepere, emotionele verbinding.

Tijdens onze beroemde merk-maak sessie gaan we aan de slag met jouw merk. Zo komen we we erachter wat de drijfveren zijn, wat jouw merk uniek maakt, wie je doelgroep is en waarom ze juist bij jou jouw moeten zijn. Wij zorgen dat jouw merk gaat knallen, dat staat vast.

Inzicht in je doelgroep

Klantreis

Vandaag de dag komt jouw doelgroep met vele media in contact. Van offline communicatie tot de vele socials. Het is dus niet altijd duidelijk hoe, waar en wanneer men met jouw merk in aanraking komt. Om hier grip op te krijgen duiken we graag in data, gaan we in gesprek met jouw doelgroep en tekenen we de klantreis uit.

Een klant heb je niet meteen. Hier gaat een proces aan vooraf. Hoe lang en intensief hangt af van jouw branche. Er zijn vele mogelijke contactmomenten om jouw potentiële klant te overtuigen van jouw merk. Tijdens deze sessie brengen we dit volledig in kaart, zodat we vanuit daar gericht de juiste middelen in kunnen zetten. Zo simpel is het.

Een solide plan

Online marketing strategie

Van jouw producten of diensten een (online) succes maken. Daar gaan we altijd 100% voor. We gaan voor goud! Alleen hoe gaan we dat doen? Welke kanalen werken het beste? Waar zoekt jouw doelgroep eigenlijk naar?

Dat leggen we vast in een online marketing strategie. Samen bepalen we de route die leidt naar meer verkopen, een sterker merk of meer interactie. Wat je doelstelling ook is, met dit plan kan het niet meer mis.

Zichtbaar op het juiste moment

Contentstrategie

De juiste boodschap op het juiste moment. Daar draait optimale content marketing om. Een contentstrategie gebaseerd op data en de informatiebehoefte van je klant draagt bij aan meer traffic en een betere conversie. Want dat is het uiteindelijke doel: meer traffic, meer leads en meer klanten.

We gaan zorgen voor een sterk plan en inhoud die doet converteren: in tekst, beeld, animatie en meer. Door middel van ons brede aanbod maken we de mooiste creaties die aansluiten bij jouw merk. We nemen alles uit handen, zodat jij kan doen wat je het leukste vindt. Een succesvol bedrijf runnen.

Jouw plannen in kaart gebracht

Roadmapsessie

Wij gaan voor goud en investeren het liefste in een langetermijn relatie. Klein beginnen, vertrouwen opbouwen van vanuit daar samen de wereld veroveren. dat dit niet in één keer kan weten wij als geen ander.

Stap voor stap je doel bereiken en bijstellen waar nodig. Dat is waar het om draait. De roadmap sessie zorgt voor helderheid op korte- en langetermijn. Het geeft inzicht in alles dat nodig is om jouw merk op de kaart te zetten of een boost te geven.

Wij zijn dé digitale partner van vele mooie merken